Monthly archives for June, 2017

Храната – необходимост, но и удоволствие!

С доц. Десислава Димитрова от БАН, Координатор на Слоу Фуд за Балканите, днес си поговорихме чудно за храната, за книгата”Вкусна география” и за местните кулинарни традиции. Всички заедно приготвихме и изядохме най- вкусната баница и решихме: Фестивалът през септември няма да мине без децата на Куртово Конаре! Какво ще правят – ще видите, като дойдете! Срещата се организира по Проект “Децата-нашето бъдеще” – Програма ДЪГА на ФРГИ с финансовата подкрепа на Фондация Велукс – Дания.

READ MORE »

Не на агресията в училище!

Днес продължихме дискусията за агресията в училище / и не само в училище/ с учениците от 5 и 6 клас при ОУ”Св.Св.Кирил и Методий” – Куртово Конаре. Благодарим Ви, че бяхте толкова активни при попълването на анкетите за предварителното ни проучване! Благодарим на Милица и Дани за доброто сътрудничество! Благодарим и на учителите, които ни подкрепиха! Вярваме, че след днешния разговор и след анализа на отговорите от анкетата, всички ще сме по-толерантни и съпричастни към Човека до нас!
Дискусията е част от дейностите по Проект”Децата-нашето бъдеще” по Програма ДЪГА на ФРГИ, с финансовата подкрепа на фондация Велукс-Дания.

READ MORE »

Дъга на мечтите

Получи се чудесесно тържество! Честит празник на децата на Куртово Конаре! Хепънинг”Дъга на мечтите ” се организира с финансовата подкрепа на ФРГИ и Фондация Велукс, и разбира се, с общите усилия на Читалището, ДГ”Детски рай”, ОУ”Св.Св. Кирил и Методий” , Кметство-Куртово Конаре, DJ Младен. Благодарност на чудесните деца и родителите, които направиха празника толкова цветен!

READ MORE »

Facebook

Facebook

Връзки


www.kurtovokonare.com
Продавница