Monthly archives for January, 2019

Ramsey & Gesh в Куртово Конаре!

Творческият тандем Ramsey & Gesh съществува отскоро, но вече записа участие в няколко знакови места. Първото беше в току-що отворения Бар на Кръпките в София. Последваха Фестивала на месото в Ахтопол и Куртово Конаре Фест, като за последния имат написана специално за него песен, посветена на селото. В самият край на годината свириха и в първия музикален бар в София (Steppen Wolf Bar).
Репертоарът им е изцяло от авторски текстове на Георги Гушмаков, а музикалният стил е кънтри-блус. Тематика им е семейно-социална и не подминава отношенията мъж-жена. Ramsey Hercules е псевдоним на Йордан Ставрев- известен и силно характерен диджей и изпълнител на саксофон. Любовта му към фънк, блус и джаз музиката, както и най-добрите образци на българската естрада го правят желан участник в музикалното оформление на много барове и събития по цялата страна. Поддържа известното сред меломаните BoogieON Radio (www.boogieonradio.com).
Другият участник в тандема е Георги Гушмаков, известен сред почитателите и слушателите на блус в България като Геш. Свири на китара и устна хармоника, както и изпълнява единствено написани от него текстове. Свирил е практически с всички, изпълняващи блус музиканти.
READ MORE »

Facebook

Facebook

Връзки