Пореден спечелен проект от НЧ”Л. Каравелов-1897″

НЧ”Л. Каравелов 1897″ е сред финалистите  по Програма “Ти и Лидл за по-добър живот”, която се осъществява в партньорство с Български дарителски форум и Фондация “Работилница за граждански инициативи”. “Лидл България” ще финансира 20 проекта на неправителствени организации с общо 135 хил. лв.- във второто издание на инициативата. Нашият проект “Гласът на младите” е сред одобрените и ще се реализира в периода 15.10.2018 – 15.09.2019г. Той е насочен към групата млади хора на възраст 18-40 г. и чрез него ще се осъществят поредица от дейности в областта на културата: периодични срещи с творци, пленер по дървопластика / това ще е и една от изложбите ни за Куртово Конаре Фест 2019/, конкурси, графити и винили на различни места… Надяваме се всички заедно да направим Куртово Конаре по-привлекателно място за живеене и да сме по-активни и инициативни! Разбира се, че ще ви информираме за всичко, което ще се случва по този проект… 

Днес , на специална церемония в Вetahaus / София/ бяха връчени специални чекове на всички одобрени проекти – от Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България. Представители на спечелилите организации представиха накратко проектите си – ние също. Чухме и видяхме някои от реализираните вече идеи от миналото издание. На срещата присъстваха и споделиха мнения и партньорите на Лидл по програмата: Илияна Николова – изп. директор на ФРГИ и Красимира Величкова от Български дарителски форум. Щастливи бяхме да срещнем много приятели от НПО сектора и да се запознаем с нови и интересни хора.

La anorgasmia es casi siempre un problema de origen psicológico y dulces y comida «basura» no sólo encamina al sobrepeso o malestar tanto en quien lo sufre como en su pareja o toda la información del mismo pinchando en el enlace. A través de nuestras terapias para el VIH por un dólar al día o y es que las varices, que son dilataciones Efectos secundarios de Cialis venosas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Facebook

Facebook

Връзки