Monthly archives for October, 2017

Застъпническа кампания „Деца с бъдеще – зависи и от нас!”

НЧ ”Любен Каравелов 1897”- Куртово Конаре провежда застъпническа кампания „Деца с бъдеще – зависи и от нас!”. Целта на тази кампания е да подпомогне детските дейности към читалището:

– Ателие по приложни изкуства / работа с царевична шума/
– Фолклорно ателие
– Ателие по грънчарство
– Ателие по фотография
– Дискусионен клуб
– Кулинарен кръжок

Бъдещето на децата зависи от средата за развитие на техните умения и способности, която им предоставяме! Обръщаме се към Вас с молба за съдействие и финансова подкрепа. Средствата ще бъдат ползвани за закупуване на материали, възнаграждения на художествените ръководители и осигуряване на изяви.
Банкова сметка
IBAN – BG80STSA93000008060514
BIC – STSABGSF
Титуляр на сметка – Народно читалище”Любен Каравелов 1897”

Благодарим Ви предварително за съдействието!

Мисия:наследство

Във връзка с работата по Проект “Мисия:наследство”, подкрепен от Национален фонд “Култура” , НЧ”Л. Каравелов 1897″ започва акция за събиране на стари снимки, автентични предмети , документи и др. от края на 19 век до 60-те години на 20 век. Ако искате заедно да съхраним нашето минало – включете се в инициативата на читалището, която започва от 1 ноември – Деня на будителите и ще продължи до м. април 2018г. Всичко, което съберем ще бъде подредено в изложба през месец май 2018г. и впоследствие ще бъде ползвано за бъдещия музей на Куртово Конаре.

Facebook

Facebook

Връзки


www.kurtovokonare.com
Продавница